Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

29 жовтня 2012 р.

Семенова Богдана презентує давнє паперове диво, незвичайне і красиве!!!

       Оригамі - мистецтво, яке підкорює серця і великих, і маленьких. Воно завжди вважалося символом миру, спокою та сімейного затишку. 
     Діти поринають у нього, наче в казку. Свою казку творить вмілими рученятами і найактивніший читач нашої бібліотеки.                                                    Тож знайомтеся:
  Семенова Богдана - учениця 5-А класу Житомирського екологічного ліцею № 24, вихованка гуртка "Оригамі та паперопластика" Житомирського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді, має багато нагород, у т.ч. за участь у міжнародних виставках.


     Говорять, що оригамі - це паперова поезія. Богдана - дуже творча особистість, надзвичайно цікава у спілкуванні, має багато друзів,  пише вірші, складає казки... але про це у наступному пості ТВОРЧОЇ СТЕЖИНКИ;)))
 І, як відомо, все в житті починається від мами. Мама Богдани - Семенова Сюзанна Вікторівна, педагог-психолог за освітою, також надзвичайно талановита і сьогодні ТВОРЧА СТЕЖИНКА презентує її авторські закладки до книжок, зв'язані крючком, які можуть стати ексклюзивним подарунком)))



Подивіться, які вони чудові, яскраві та по-дитячому милі... 




2 коментарі:

  1. Майстрині МОЛОДЦІ !!! Мені дуже закладки сподобалися, такі оригінальні ! Шкода, що робіт з оригамі я не побачила, але судячи з отриманих Богданкою відзнак, їх у неї багато.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Роботи Богданки обов'язково побачите у наступному пості від ТВОРЧОЇ СТЕЖИНКИ, просто їх дуже багато і хочеться показати все й одразу

      Видалити