Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

19 січня 2014 р.

А той третій праздник - Святе Водохреща, радуйся!

    Сьогодні 19 січня Свято Водохреща, третє і завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу, одне із останніх зимових свят, які ще називають святками. 
       Колектив Житомирської обласної бібліотеки для дітей вітає всіх зі святом, бажає злагоди, добра, радості, порядку. Так хочеться продовження веселих новорічних святкувань... 
  І у цьому нам сьогодні допоможе читачка нашої бібліотеки, юна поетеса, учениця 5-В класу ліцею № 25 імені М. О. Щорса, яка вже раніше публікувала свої теплі осінні віршики на блозі ТВОРЧА СТЕЖИНКА Олександра Степанчук. 

      Сьогодні Олександра хоче привітати усіх із Новим 2014 роком, роком Коня та побажати всього найкращого.
    Слід зазначити, що всі свої поезії Сашенька знає на пам'ять і пише їх від щирого серця ;)

4 коментарі:

  1. Психолог Ирина Леонидовна20 січня 2014 р. о 13:39

    Дорогие друзья, коллеги! Спасибо Вам за поздравления и теплые слова. Сотрудники нашей библиотеки также поздравляют Вас с наступившим Новым годом и Рождеством Христовым. Желаем вам и вашим семьям здоровья, счастья, мира и благополучия! От лица всего коллектива Центральной детской библиотеки г. Измаила психолог Ирина Леонидовна.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо огромное, Ирина Леонидовна! Взаимно и Вам также всех благ!!!

      Видалити
  2. Дякуємо за привітання! Взаємно, з Водохрещами вітаємо, здоров'я бажаємо, в мирі, злагоді сямати, щастя у руках тримати! - ой, заримувала і я. Та що там я... Ось Ваша Степанчук Сашуня як пише!!! ІМало сказати, що це чудова поезіяі - просто ціла профорієнтація! Яка молодчинка, справжня поетеса - і це в такому юному віці так мудро мислити... Дякуємо Саші за привітання. Нехай їй доля усміхається усіма кольорами веселки, а теплі літні краплинки дощу змивають миттю смуток тимчасовий, щоб на душі у неї завжди було затишно та гармонійно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Приємно відчувати таку підтримку з Вашого боку. Спасибі! Сашенька дійсно дуже талановита та має ще багато прихованих скарбів.

      Видалити