Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

25 лютого 2014 р.

Масляну зустрічай, за рецептом завітай*)


  Житомирська обласна бібліотека для дітей вітає всіх із початком Масляної. Це свято відоме не тільки широкими гуляннями, а й різноманітними стравами народної кухні, особливо млинцями. 
    Світлана Смірнова, бібліотекар відділу обслуговування учнів 5-9 класів, не тільки підготувала для дітей огляд про народні традиції та звичаї святкування Масляної, а й пригостила усіх присутніх читального залу млинцями власного виробництва. Також сьогодні на інтренет-заняттях в рамках проекту "Бібліоміст" наші активні читачі - учні ЗОШ № 12 імені С. Ковальчука за допомогою мережі Інтернет знайшли оригінальні та незвичайні рецепти млинців.
Пропонуємо їх до вашої уваги. Смачного!!!






Автор посту Світлана Смірнова




2 коментарі:

  1. Ням-ням!Ну і завдали апетиту, шановні колеги! Ой, побіжу хутчіше млинці пекти, а потім допишу коментар...Дякую, дякую за смачні рецепти! Я і не знала, що їх є стільки! Зроблю посилання на "ваші рецепти", хай про них дізнаються якомога більше господинь.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, млинці дійсно смачненькі))) Цікаво, що наступного дня, деякі із наших читачів вже приготували за цими рецептами свої "маленькі шедеври" і прийшли пригощати вже нас, бібліотекарів*)

      Видалити