Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

25 грудня 2014 р.

Презентація нової книги П. П. Михайленка "Видатні постаті Житомира"

   Підготовка і вихід у світ кожної нової книги для нас, як для бібліотекарів, надзвичайно знакова подія. Влітку цього року Петро Платонович Михайленко звернувся до нашої бібліотеки за допомогою - доповнити деякі відомості до нової краєзнавчої книги "Видатні постаті Житомира"Нещодавно у нашій бібліотеці відбулася презентація цього видання і надзвичайно приємно, що ми також мали маленьку причетність до його підготовки.
Директор бібліотеки, Заслужений працівник культури України - Ольга Григорівна Лепілкіна дає інтерв'ю журналістам про автора та вихід його нової книги
     
Виступ автора книги "Видатні постаті Житомира" Петра Михайленка
     "Видатні постаті Житомира" - це видання про житомирян - Героїв України, Героїв Радянського Союзу і Героїв Соціалістичної Праці, героїв-визволителів, почесних громадян міста. У книзі також містяться відомості про осіб, відзначених державними нагородами незалежної України, відомих людей, що народилися в Житомирі або в свій час проживали, працювали тут; про керівників міста, його районів та області. Збірка цікава тим, що в ній подається коротка довідка про Житомир, у хронологічному порядку подані найбільш значимі дати нашого міста. Книга може служити посібником для вчителів, учнівської молоді, студентства, бути корисним для краєзнавців, соціологів, туристичних менеджерів і екскурсоводів, усіх, хто цікавиться історією нашої країни, свого рідного краю зокрема.

    На заході були присутні Герої України, Герої Радянського Союзу, жителі Житомира, які прославили наше місто, кожен із яких отримав видання з підписом у подарунок від автора. Від щирого серця, директор бібліотеки, Заслужений працівник культури України Ольга Григорівна Лепілкіна разом із бібліотекарями подякували присутнім за їхню працю та особистий внесок кожного у майбутнє нашої держави.
Виступ Героя Соціалістичної Праці 90-річного Степана Григоровича Бойка
    Бібліотекарі відділу обслуговування учнів 5-9 класів створили мультимедійну презентацію-подорож сторінками нової книги. 

      Бібліографи сектору бібліографії доповнили захід оглядом літератури Петра Платоновича Михайленка, яка знаходиться у фондах нашої бібліотеки. У творчому доробку письменника і популярне видання "Я люблю тебе, життя", яке буде корисне кожному і повсякчас. Книга присвячена основним подіям у людському житті, це своєрідні авторські зразки привітань та поздоровлень.
   Книга "Вожді-правителі України" написана разом із сином Володимиром і розкриває короткі історико-біографічні матеріали тих, хто управляв Українською державою від минулого до сьогодення. Саме за це видання автор удостоєний диплому лауреата обласної премії імені Лесі Українки. Ім'я Петра Платоновича увійшло до двотомника "Постаті землі Бердичівської".
  Бажаємо автору життєвої наснаги, міцного здоров'я, попутного вітру в усіх починаннях та незмінного успіху в усіх справах. Нехай шана людей, любов рідних і друзів зігрівають Ваше добре, щире серце.
Заступник директора з наукової роботи - Лариса Анатоліївна Мозгова вітає письменника




Немає коментарів:

Дописати коментар