Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

30 березня 2015 р.

Ми відкриваємо гарну книгу, досліджуємо нові світи

     Разом із пробудженням природи красуня весна несе нам багато свят. Серед них найулюбленіше - Всеукраїнський Тиждень дитячого читання, який цього року у нашій бібліотеці пройшов під гаслом "Ми відкриваємо гарну книгу, досліджуємо нові світи".
      На лісовій галявині усіх радо зустрів Бурмило Михайлович Ведмідь.


 Мама зайчиха з Косею Вуханем вдало пройшли співбесіду у директора спеціалізованої лісової школи.

    Запрошені учні загальноосвітніх шкіл міста Житомира мали також можливість також поспілкуватися з Бурмилом Михайловичем та успішно здати вступний іспит до Лісової школи із ведмежою  мовою викладання.
    Незабутні враження залишились у дітей від теплої зустрічі з відомою українською дитячою письменницею Марією Пономаренко, яка побажала усім якнайдовше залишатися у прекрасній Країні Дитинства.
     Жодне свято не може обійтися без гостей. Право офіційно відкрити Всеукраїнський тиждень дитячого читання 2015 у Житомирі було надано директору бібліотеки, Заслуженому працівнику культури України Ользі Лепілкіній та в. о. міського голови Житомира Любові Цимбалюк, які від усієї душі привітали учасників заходу зі святом Дитячої Книги та нагородили найкращих маленьких читайликів подарунками.
     Теплих весняних посмішок та яскравого сонечка у своїх творчих дарунках презентували всім присутнім вихованці МКСЦ п/клуб «Пролісок», т/с «Веселка» (керівник Анна Щепанська) та учні музичної школи імені Б. Лятошинського (викладач Катерина Можарівська).
 
Читайте і здобувайте перемогу разом із нами!



Немає коментарів:

Дописати коментар