Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

19 грудня 2012 р.

Білий сніг по землі кружляє, а святий Миколай нас усіх вітає

Ось і настало найочікуваніше свято всіх дітей. Сьогодні – День святого Миколаяце свято добрих вчинків, адже робити добро – це так благородно.
 У народі кажуть, що взимку скільки днів, стільки й свят. Сьогодні у приміщенні нашої бібліотеки відбулася благодійна соціальна акція до Дня Святого Миколая для дітей-інвалідів із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.
 Організаторами акції виступили Житомирський міський центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді та Житомирська обласна бібліотека для дітей.
Фахівці із соціальної роботи міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді підготували для дітей святкову програму: вони розгадували загадки, співали пісеньки. 
Справжнім сюрпризом для маленьких глядачів стала святкова вистава учнів 7-А класу  ліцею № 25 ім. М. О. Щорса м. Житомир (кл. керівник Кузьменко Г. Р.) «Ми за звичаєм народним ходим з колядою».  







      Свої авторські музичні загадки підготувала діткам бібліотекар відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів
Світлана Смірнова.
     Не обійшлося, звичайно, і без подарунків: всі дітки отримали цукерки від Святого Миколая, а дитяча письменниця Марія Пономаренко подарувала малятам свої книжечки.



Детальніше читайте тут

6 коментарів:

  1. Шановні колеги, чудове свято організували ви для діток, адже кожна зустріч для них, то є вже свято, а особливо коли з подарунками від Святого Миколая та театралізованими дійствами.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Всі дітки залишилися задоволеними, адже вони так чекали цілий рік на День святого Миколая***

      Видалити
  2. Шановні колеги, прийміть від щирого серця МЯУ-естафету. Подробиці http://chomysuku.blogspot.com/.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, наші любі Всезнайки! Ми обов'язково візьмемо участь.

      Видалити
  3. Такі гуманні, високо духовні акції життєво необхідні дітям-інвалідам та соціально-незахищеним дітям, адже вони допомагають цій особливій категорії дітей збагнути - вони не одні в своїй біді, і про них щиро піклуються духовні наставники та друзі великого книжкового храму науки, як обласна бібліотека для дітей. Шановні колеги, ви - молодці!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за теплі й щирі слова, шановна Людмило Станіславівно!

      Видалити