Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

25 грудня 2012 р.

Запрошуємо в гості до нас:*)

        За вікном володарює чарівниця зима, навколо все, ніби у білій сніговій свитці. Зовсім інша атмосфера панує у нашій бібліотеці, де вчора відбулося відкриття виставки вихованців студії “Народне мистецтво” (кер. Алейнікова Олена Андріївна) Житомирського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді.
        
        Як відомо, творча робота - це не лише володіння різноманітними техніками, а й можливість розкритися як особистість, поділитись з іншими тим, "...що я бачу?", "...що я відчуваю?", "...що я презентую світу?". Своєрідний діалог авторів своїх робіт і глядача    ТВОРЧА СТЕЖИНКА пропонує переглянути вам у відеоряді

       В основному - це роботи, виконані у техніці колажу дітей різного віку. 
     ТВОРЧА СТЕЖИНКА бажає вихованцям студій ЖМЦНТТУМ радості від творчості, від життя, від спілкування, від самих себе. Нехай у Новому 2013 році вам все вдається і здійснюють найзаповітніші мрії.
       

8 коментарів:

  1. Отримала задоволення від перегляду робіт вихованців студії "Народне мистецтво". Бажаю їм творчого натхненя і здійснення найзаповітніших мрій у Новому 2013 році.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, мої дорогі Всезнайки! Вихованці студії дуже старалися, адже у багатьох з них, це перші роботи, які потрапили на виставку.

      Видалити
  2. Чудові роботи чудових дітей!!! Наші найщиріші побажання їм та організаторам зустрічі!

    ВідповістиВидалити
  3. Прекрасна виставка! Вона подарує багато радості всім небайдужим до аматорського прикладного мистецтва, тим більше - дитячого мистецтва. Саме вони роблять перші кроки до нового, а ми, дорослі, повинні підтримати їх, повчити, зберегти ці роботи, продемонструвати їх іншим. Бажаю діткам все нових і нових творчих успіхів!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, пані Ольго! Я дуже вдячна, що ви завжди підтримуєте юні таланти ТВОРЧОЇ СТЕЖИНКИ!!!

      Видалити
  4. Ось знову рік Новий іде,
    Хай щастя він Вам принесе,
    Міцне здоров’я подарує,
    Хай радістю Ваш дім квітує.

    Любов’ю хай серця живуть,
    Тепло душі для Вас несуть.
    Хай мир і лад у Вашій хаті будуть,
    Хай завжди щирість Вам дарують люди.

    ВідповістиВидалити
  5. По хорошому заздримо вам, шановні колеги, що мали можливість поспілкуватись з юними талантами, отримати естетичну насолоду, споглядаючи їхні чудові роботи!

    ВідповістиВидалити