Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

11 березня 2013 р.

Води і музики Божественне звучання

Води і музики Божественне звучання,
Вони несуть життя всьому живому,
Ви лише вслухайтесь в спорідненість звучання:
Вода і музика у всьому...


   Так і весна - це вічне диво і вічне джерело натхнення, в цю пору музику творили і нотами писали полотно, по волі мелодійних хвиль з'явились проліски, пташки співали і ... пробивалось джерело води.
     22 березняВсесвітній день водних ресурсів. День води - це нагадування усім нам, що необхідно берегти водні ресурси, бо спустошена людиною природа стане пустелею і життя може закінчитися. Як без світла Сонця, так і без води, неможливе життя, бо усе живе бере початок із води.
       Храм книги - Житомирська обласна бібліотека для дітей, храм знань - Житомирський національний агроекологічний університет, школи міста - прекрасне сусідство, завдяки якому ми зміцнюємо наші партнерські зв'язки. А ще ми знаходимось у найчарівнішому куточку м. Житомира, і зовсім недалеко від нас головна поліська річка - Тетерів.
       З півдня на північ, із заходу на схід, через гаї, діброви несуть по території області свої води Уборт і Болотниця, Случ і Тетерів, Ірша і Уж, Роставиця і Гнилоп'ять і ще сотні більших і менших водних артерій. 221 річка є на території Житомирщини завдовжди 10 км кожна - і всі вони несуть життєдайну воду.
        Під час заходу нам дуже хотілося, щоб кожне слово, яке гдядачі чули у поезії, кожна музична нотка стали чистою чарівною краплиною у серці людини, щоб прекрасне звучання слова, музики, води піднесли дух кожного присутнього.
      Прекрасну атмосферу допомагали створити нам заслужений колектив польської культури, камерний ансамбль ім. І. Ф. Добжинського  (Ірина Копоть - фортепіано, Ірина Покропивна - віолончель, Ангеліна Гиря - скрипка).


Сад нашої душі плекати будем,
І світ навколишній прекрасний берегти,
І де б ви не були хай супроводжують 
вас всюди
Божественне звучання музики й води!

                     Акція-естафета 
"Всесвітній день води" триває, чекаємо вашої підтримки. Детальніше тут


Немає коментарів:

Дописати коментар