Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

24 березня 2013 р.

Повір у себе і в тебе повірять інші

      Весна іде, як сонячна богиня волі, пробуджує природу, звільняє від снігів і морозів землю, розсіває квіти... Весна - це поклик молодості, голос радості й щастя, віри й любові, надії і краси!
    У рамках відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання у нашій бібліотеці 21 березня 2013 року відбувся другий етап VІІІ Міського фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями овір у себе, і в тебе повірять інші" - відкриття виставки робіт декоративно-прикладного мистецтва.
       Організатором заходу виступили Житомирський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради.
   Учасниками заходу стали діти та молодь з особливими потребами - вихованці Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 1 для дітей зі зниженим зором, Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 2 для дітей з вадами слуху, Вищого професійного училища-інтернату та діти з сімей у складних життєвих обставинах.
    Захід пройшов у теплій затишній атмосфері, а всі юні митці, чиї роботи були представлені на виставці, отримали подарунки та дипломи від Житомирської міської ради та спонсорів. 
          ТВОРЧА СТЕЖИНКА відмітила, що на виставці були представлені роботи у найрізноманітніших техніках виконання: 
вироби з пластиліну
  А зараз пропонуємо до вашого перегляду роботи виставки:
Хіба ж вони не прекрасні?! Ці дитячі роботи - просто ЧУДО!!!


2 коментарі:

  1. Так, дитячі роботи дійсно чудові, прекрасні, як і їхні добрі серця, талановиті руки. Для цих особливих дітей виставка їхніх робіт саме в обласній бібліотеці для дітей стала справжнім не забутнім святом, це видно зі світлин фотографій. Дякуємо за публікацію, ніби і ми побували на другому етапі VІІІ Міського фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ці діти дійсно талановиті, тож дай їм Бог здоров'я та сили творити далі!

      Видалити