Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

26 грудня 2013 р.

Чарівні, ніжні і тендітні сніжинки-балеринки

Погляньте, погляньте, яка благодать,
Дивіться, сніжинки-балеринки із неба летять...
     

    У кожного із нас, напевне, зима асоціюється із пухнастими, білими сніжинками. Сніжинки, наче маленькі балеринки легко кружляють у зимовому танку. Скоро, скоро Новий рік переступить наш поріг... Передноворічна атмосфера завжди сповнена чудес та сюрпризів, поринути в яку я вам сьогодні пропоную за допомогою чудового майстер-класу "Сніжинки-балеринки". Виготовити їх надзвичайно легко і просто. Пропоную до вашої уваги шаблони балеринок, які потрібно вирізати та обвести на білому папері, а спідничка - це звичайна ажурна, легка і тонка сніжинка. 



 

    Разом із нашими читачами - ученицями 6-Б класу ЗОШ № 12 ім. С. Ковальчука Анною Ляхович, Зоряною Бондою, Дариною Бурою, ученицею 8-Г класу ЗОШ № 21 Діаною Кондрацькою та ученицею 3-Б класу ЗОШ № 7 Ангеліною Христич ми виготовили ось такі сніжинки-балеринки, які тепер прикрашають читальний зал нашої бібліотеки.
Більше новорічних, цікавих ідей можна подивитися тут

6 коментарів:

  1. Дуже гарні ваші Сніжинки-балеринки, просто чудо! Вони такі тендітні та вишукані! Ви молодці!

    ВідповістиВидалити
  2. Щиро вітаємо Вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Хочемо побажати, щоб у кожну Вашу оселю завітав Дід Мороз і виконав ваші найзаповітніші бажання. Нехай зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду. Зичимо Вам міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Взаємно, пані Ольго! Прийміть і наші найщиріші побажання з Новим 2014 роком та Різдвом Христовим! Чарівну величність узорів тих самих, що малює Доля, бажаємо на щастя Вам! Нехай незмінним цим словам лунає пісня по долам! І казка в новорічну ніч із Вами буде віч-на-віч!

      Видалити
  3. Чудова ідея, дякуємо, якраз зараз стала в нагоді. І нам теж будуть тішити око ваші чарівні сніжинки - балеринки.
    Хай новорічні свята принесуть казку в ваше життя і здійснять всі ваші мрії!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибі, навзаєм ми вас також вітаємо і всього самого найкращого від усієї душі бажаємо!!!

      Видалити