Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

25 червня 2015 р.

Благодійний концерт для воїнів АТО

        Сьогодні десятки і сотні тисяч патріотів нашої держави знаходяться на воєнній передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність у самих гарячих точках України. Усім солдатам, як ніколи, потрібні увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей. Усі вони заслуговують Божої ласки, підтримки з боку людей яких захищають, адже своє життя вони віддають за нас, за долю та честь нашої Батьківщини. Для підтримки бойового духу воїнів-учасників АТО бібліотекарі завітали до Житомирського військового госпіталю із благодійним концертом, організаторами якого виступили: Рух «Автомайдан-Житомир», Житомирський академічний обласний театр ляльок та Житомирська обласна бібліотека для дітей.

Ведуча заходу - Наталя Журавська
       Бібліотекарі підготували сценарій та виступили в ролі ведучих на заході.
   
Світлана Смірнова
     Творчою родзинкою свята став пісенний подарунок від бібліотекаря, авторки та виконавиці власних пісень Світлани Смірнової.
Світлана Смірнвоа
         У прагненні підтримати наших відважних воїнів єднаються і дорослі, і діти. Так на свято також завітали і читачі нашої бібліотеки, вихованці літературного гуртка "Молода надія" Житомирського ліцею № 25 ім. М. О. Щорса Олександра Степанчук та Лілія Кухарець, які разом зі своїм мудрим керівником та наставником Марією Рудак читали власні вірші солдатам. 
Марія Рудак, Лілія Кухарець та Олександра Степанчук
        На добру згадку бібліотекарі подарували бійцям незвичайні метелики-побажання, своєрідні дитячі послання для зміцнення бойового духу від щирої дитячої душі – користувачів Житомирської обласної бібліотеки для дітей. 

     Надзвичайну вдячність бібліотекарі та організатори заходу висловлюють активному читачу Житомирської обласної бібліотеки для дітей, талановитому акордеоністу, лауреату та переможцю багатьох регіональних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів Антону Глазюку. У творчому тандемі із Світланою Смірновою музиканти подарували багато позитивних емоцій та естетичної насолоди бійцям-учасникам АТО.
Світлана Смірнова та Антон Глазюк

Світлана Смірнова та Антон Глазюк
    Вдячні глядачі, мужні захисники нашої Батьківщини виявили бажання заспівати разом із талановитими виконавцями.  
   Варто сказати, що на захід завітало багато гостей, не лише з м. Житомира та Житомирської області, а й зі столиці.
      Так, дипломант багатьох Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів Ірина Радіонова виконала для солдат душевні українські пісні на бандурі.
Ірина Радіонова
        Відома українська поетеса із м. Києва Марія Волинська підбадьорила бійців словом власної творчості. Кожна літера її поезій наповнена справжньою любов'ю до України, налита бажанням віддати себе до останньої краплинки своїй Вітчизні.
Марія Волинська
          Зі словом про поета, народного артиста України Івана Сльоту виступила керівник літературно-драматургійної частини Житомирського академічного обласного театру ляльок Тамара Лозіцька.
Тамара Лозіцька
     Свої творчі дарунки, патріотичні пісні подарували бійцям відомі житомирські барди, переможці багатьох пісенних конкурсів - Костянтин Гай та Сашко Чайковський.
Костянтин Гай

Сашко Чайковський
     Дивлячись на нинішнє становище нашої країни, впевнені, що немає такого українця, який би не бажав миру і спокою Україні. Весь народ нашої держави об'єднався нині проти російського агресора. Багато чоловіків та жінок мужньо захищають кордони нашої країни. Багато хто із людей працює в тилу для підтримки солдатів. Словом, кожен із нас всіма силами намагається підтримати воїнів своєї держави. Зі своїм творчим дарунком від дяді Гриші і від себе особисто виступив головний режисер Житомирського академічного обласного театру ляльок Юрій Тарасенко, який представив глядачам свою пісенну творчість та гумористичні вітання.
Юрій Тарасенко

Юрій Тарасенко
     Справжню майстерність спеціаліста-лялькаря показав бійцям конструктор із виготовлення складного обладнання Житомирського академічного театру ляльок Сергій Соловйов разом зі своїм дядею Фімою. 
Сергій Соловйов
       Славиться талантами, добротою та чуйністю наша земля. Також глядачі заходу мали унікальну можливість почути чарівний спів переможиці Міжнародного конкурсу "Платиновий орфей" та конкурсу "АРТ-преміум" Поліни Арутюнян.
Поліна Арутюнян
     Без усякого сумніву, мине зовсім небагато часу і про мужніх захисників нашої держави, учасників АТО писатимуть книги, зніматимуть кінофільми, на прикладах беззавітного служіння рідній Батьківщині, беззаперечного виконання священного обов'язку – стати на захист кордонів держави, коли в цьому є гостра потреба, – виховуватиметься не одне покоління українців. Бо вони – справжні герої! І саме за це Вам наша людська вдячність і низький уклін. СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!
Також читайте про подію в ЗМІ:











2 коментарі:

  1. Які Ви всі молодці! Дуже потрібне діло робите, адже наші герої потребують лікування не тільки тіла, душі також потрібні ліки. Вони потребують підтримки від усіх нас. Від цього і рани скоріш заживають, і легше йти у бій.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, пані Ольго, публіка настілько душевно нас приймала, що я із впевненістю можу сказати, наскільки для наших бійців, мужніх захисників сьогодні потрібна і наша моральна підтримка.

      Видалити