Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

2 червня 2015 р.

День захисту дітей із морквинкою в руці

      Подорож у казкове містечко зайця Коськи Вуханя чекала сьогодні на житомирських школяриків у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів. З нагоди Міжнародного дня захисту дітей бібліотекарі влаштували для малечі справжнє свято сюрпризів, радості та приємних несподіванок.
          Спочатку усі присутні познайомилися із веселими ведучими свята зайчиками та привіталися із кожним особисто.
      Заступник директора з наукової роботи Лариса Мозгова поздоровила маленьких читачів зі святом та офіційно відкрила літні канікули з бібліотекою. 
    Серед книжок на полицях діти знаходили літературні загадки у вигляді заячих вушок, відгадка до яких стала своєрідною перепусткою у наступну кімнату відділу.

    Усі діти мають право на відпочинок та цікаве дозвілля, тому після виконаних завдань на учасників свята чекали запальні танці із веселими зайчиками.
    У наступній кімнаті відділу діти отримали можливість познайомитися зі справжніми декоративними кроликами Бонею і Монею та тріо папугів Глашею, Аркашею і Тошею на урочистому відкритті живого куточка відділу під назвою «Жива книга природи». 

       Усі мешканці живого куточка підготували для дітей сюрприз-завдання, виконання яких стали перепусткою у читальний зал відділу.

       Літературне свято з флеш-мобом «Ми – майбутнє твоє Україно» чекало на маленьких читайликів у наступній кімнаті відділу. Ведуча заходу книжкова фея запропонувала пройти казкову мультимедійну квест-вікторину по українським народним казкам.
 Вдячні маленькі учасники свята спробували себе в ролі молодого казкового актора.
      Також діти познайомилися із книгами, які вміють розмовляти та іншими цікавими енциклопедіями відділу.

           Усі задоволені маленькі читачі отримали масу задоволення та тільки позитивні емоції.

2 коментарі:

  1. Яке цікаве свято вийшло! Я у захваті від зайчиків-ведучих, але пухнасте чудо "вкрало" моє серце. Діткам бачу дуже все дійство сподобалось. Ви великі молодці, колеги!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, пані Ольго, за гарні слова! Наші маленькі пухнастики не залишають байдужим жодного читача, вони вже навіть звикли позувати для фото))

    ВідповістиВидалити