Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

24 листопада 2015 р.

Третій сезон роботи KIDS CLUB стартував


«KIDS CLUB» – це клуб безкоштовного вивчення англійської мови, спрямований на розвиток навчальної діяльності дітей віком від 5 до 10 років, в рамках спільної роботи Житомирської обласної бібліотеки для дітей та ГО «Ліга молоді». Офіційне відкриття клубу було проведено у формі інтерактивної гри, де діти знайомилися, висловлювали свої уподобання та побажання для майбутніх занять.



      Заняття у клубі будуть проводитися за різноманітними тематиками, враховуючи думку кожного учня. Модератор та вчитель проекту Катерина Дорощенко намагатимуться занурити дітей в атмосферу культурного життя англомовних країн. Тут вони будуть малювати і вчитися писати англійською відповідно до теми заняття; висловлювати англійською мовою свою власну думку; читати англомовні книги та багато іншого.



  Заняття в «KIDS CLUB» будуть проходити нестандартно, не так, як у школі, а в розмовному стилі з максимальним використанням мультимедійних технологій, аудіюванням пісень з використанням графічної та малюнкової опори, різноманітних іграшок та предметів, що викликають у дітей зацікавленість, застосуванням технології проектного навчання тощо.

    Після виконання спеціальних вправ усі присутні були поділені на три групи, згідно своїх знань та вікових особливостей. Таким чином, заняття «KIDS CLUB» будуть проходити щонеділі о 12-00 (для дошкільників та учнів 1-х класів) та о 13-00 (для учнів 2-4 кл.).

 Запрошуємо і вас стати учасником 
«KIDS CLUB» разом з нами! 
Буде весело та цікаво, це ми вам гарантуємо!!!





Немає коментарів:

Дописати коментар