Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

28 лютого 2013 р.

Очима серця

    Письменники пишуть книги, музиканти пишуть музику, а художники пишуть картини - і всі ці творці відображають у своїх роботах бачення світу, поєднання в ньому поганого і доброго, свої почуття і ставлення до побаченого або пережитого. У кожного свій жанр, свої стилістичні особливості - але людина мистецтва - це людина великої душі і серця!
      У нашій бібліотеці відбулася презентація виставки студії "Образотворче мистецтво" ЖМЦНТТУМ керівник Саєць Катерина Ігорівна, метою якої було донести до всіх те, що знаходиться у нашому серці і мені здається, що вони зуміли це зробити.
      Студія працює вже третій рік, збирає та виховує юні таланти. На виставці можна побачити результати основних напрямків роботи студії "Образотворче мистецтво" - графіку, живопис, скульптуру, витинанку, паперопластику та ін. Багато з виставлених робіт є учасниками та призерами обласних виставок, такия як ”Паперовий світ”, „Веселковий дивосвіт” , „Космічні фантазії” та „Зоряні надії”.
SlideShow.com.ua - photo sharing, MySpace slideshows, MySpace codes, MySpace widgets
      Особливо слід відмітити наполегливість та старанність  багаторазових переможців та учасників конкурсів, фестивалів та виставок – Демусь Олену, Сидорчука Дмитра, Рудь Дмитра та Барвінкевич Маргариту.
Слова відомого класика говорять: "Краса таки врятує світ..."
Випереджайте час!Живіть так, щоб кожен день здавався новим. Тільки тоді можна зберегти дрогоцінний вогонь завзяття. Жити потрібно із розкритими крилами! Натхнення вам і творчих злетів!!!


2 коментарі:

  1. Дуже цікаві у вас відбуваються заходи, та як гарно ви поєднуєте книгу і образотворче мистецтво. Бажаємо творчих успіхів вам і вашим партнерам студії "Образотворче мистецтво".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, шановна WebРукавичка, за щирі побажання! Це була дебютна виставка студії "Образотворче мистецтво" ЖМЦНТТУМ, своєрідний творчий звіт за три роки сумлінної роботи і, на мою думку, все вийшло якнайкраще. У талановитих керівників, таких як Саєць К.І., завжди виростають талановиті учні)))

      Видалити