Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

3 травня 2013 р.

Писанка - це храм душі

"Провісник весни" Зароба Катерина, 13 р.
      Разом із весняним теплом у кожній домівці панує особлива, неповторна атмосфера. Великдень - це свято, наповнене щастям і теплом. До Великоднього свята готуються всі. Святкування Великодня – світлого і радісного свята життя – це спільний родинний сніданок із поділом освяченого яйця між членами родини, це величальні воскресні пісні, це дарування писанок, що означає побажання щастя і добра...
   З нагоди світлих Великодніх днів ТВОРЧА СТЕЖИНКА пропонує вашій увазі переглянути виставку кращих робіт читачів нашої бібліотеки, вихованців гуртка "Художнє конструювання" ЖМЦНТТУМ, керівник: Войналович Сніжана Петрівна, яка представлена у читальному залі відділу обслуговування учнів 5-9 класів.
"Богиня-Берегиня" Бобик Тетяна, 15р.
"Весна іде" Жернякова Вікторія, 13 р.
  Із далекої сивої давнини, ще задовго до часів християнства, звичай розмальовувати яйця прийшов від наших предків. Кожна писанка приховує в собі пам'ять століть, магію природи, космосу, схиляння перед божественним началом. Писанка дивовижним чином поєднує минуле, сучасність і прийдешнє, об'єднує у вірі до життя.
"Трипільські мотиви" Карабенкова Вікторія, 16 р.
"Лелеча сімя" Демченко Сніжана, 10 р.
    














 
  
    Прийміть найщиріші вітання від колективу Житомирської обласної бібліотеки для дітей зі святом Пасхи! Свяченого яєчка, і сонця окрайки – з Божої ласки! У мирі та щасті, добрі та любові святкуйте Великдень в родинному колі!                                                             Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

"Трипілля" Карабенкова Вікторія, 15 р.
"Яйце-райце" Карабенкова Вікторія, 14 р.
"Янголя" Пархомчук Анастасія, 9 р.

"Спогад про минуле" Зароба Катерина, 13 р.
"Дерево Життя", Бобик Тетяна, 16 р.
"Берегиня" Зароба Катерина, 12 р.

"Таємничість" Бобик Тетяна, 16 р.
"Поліський віночок" Жернякова Вікторія, 12 р.

4 коментарі: