Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

22 травня 2012 р.

Знайомтесь, це я – Верещак Ілля


Давно відомо, що найкращий подарунок – не той, який куплений у дорогому магазині, а той, який зроблений власними руками. Природа дарує натхнення кожному, хто небайдужим серцем торкається до її живої краси.
На ТВОРЧІЙ СТЕЖИНЦІ сьогодні презентує свої роботи Верещак Ілля – активний читач Житомирської обласної бібліотеки для дітей, учень  6-Г класу житомирського екологічного ліцею № 24. Ілля захоплюється технікою Соломоплетіння та відвідує гурток «Соломка» у свому рідному ліцеї.

Роботи Іллі







Плетіння із соломки має магічну привабливість. Той, хто одного разу спробував сплітати соломинки, стає палким шанувальником цього виду художнього ремесла. Соломка не одразу розкриває свої секрети. Однак, не засмучуйтесь! Вона підкоряється лише завзятим. Цікаво, що з часом вироби із соломки не вигоряють, а, навпаки, стають більш яскравими, набувають блиску. Спробуйте і ви свої сили у виготовленні ошатних речей із соломки.



Запрошуємо тебе до нашої бібліотеки, бо саме у нас, у відділі мистецтв можна переглянути та безкоштовно взяти додому ці книги і перетворити творчість й власну фантазію у справжнє задоволення.


 





    

4 коментарі:

  1. Іллюша так тримати, це дійсно дуже клопітка і цікава справа. Я маю надію, що в майбутньому ти будеш майстром з "великої літери", а ми є і будемо твоїми шанувальниками.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую! Ваша підтримка дуже важлива

    ВідповістиВидалити
  3. Захоплююсь вмінням Ваших читачів!!! Творчих успіхів Вам і юному майстрові! Творіть красу - даруйте людям!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибі за підтримку!!!
      Як сказав М. Горький: "Талант - це віра в себе, в свою силу..."

      Видалити