Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

4 листопада 2012 р.

100 запитань до дорослого...

     "... Летить листок за мрією моєю..."
     Під таким девізом пройшов у нашій бібліотеці соціальний моно-театр "100 запитань до дорослого", де бібліотекар "перетворюється" то на героя із життєвої історії, то на всезнаючого бібліотерапевта за допомогою застосування різноманітних інтерактивних методик "Я - цікава особистітсь, я - зірка", "Чарівні окуляри", які розвивають творче мислення, уяву, уміння відчувати емоційний стан "іншого". 
Ось як це було...
   У рольовій грі "Познайомимось" були створені творчі групи дітей ЖСЗОШІ для дітей зі зниженим зором та студентів І курсу спеціальності "Бібліотечна справа" Житомирського коледжу культри і мистецтв ім. І. Огієнка під назвами "Смайл", "Сонечко", "Маркус і компанія", "Барвінок". 
Також бібліотекарі познайомили учасників заходу із трьохвимірними книгами.



На згадку усі учасники заняття залишили добре слово в подарунок бібліотеці.
           
        

6 коментарів:

  1. Гарний, цікавий, добрий захід. Цікава задумка доброго слова в подарунок бібліотеці! А там, де смайлики, теж добре слово, чи щось інше? Гарно оформлено, звертає на себе увагу. Якщо не проти, потягну ідейку собі, добре ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Звичайно, пані Ольго! Смайлики - це теж слово в подарунок. Завжди рада бачити вас у своїх найактивніших читачах. Дякую! Щодо ідейки, то я не проти, для цього і існує блог нашої бібліотеки***

      Видалити
    2. Дякую, Наталочко!! Вам успіхів і нових креативних ідей!!

      Видалити
  2. Дійсно, дуже гарна ідея, яскраве оформлення, цікаві методики.Весело і нестандартно. Візьмемо і собі до уваги.

    ВідповістиВидалити
  3. Шановні користувачі та гості блогу ТВОРЧА СТЕЖИНКА! Житомирська обласна бібліотека для дітей завжди рада поділитися з вами своїм досвідом роботи. Але прошу "патент" на авторське право ідеї залишати за нами. Дякую за розуміння!!!

    ВідповістиВидалити