Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

9 листопада 2012 р.

Незвичайна відео-подорож

   Створювати та вести блог - це дуже цікаво: чим більше пізнаєш, тим більше відкриваєш для себе нового. Як говорив Сократ: "Я знаю, що я нічого не знаю". І це дійсно так. Спасибі колегам блогів КНИЖНЫЙ БУЛЬВАР та  89 БИБЛИОТЕЧНЫХ РАДОСТЕЙ за цікаву, креативну ідею - створити відео-подорож по своєму блогу за допомогою програми Wibbitz.
    Окремо, дуже вдячна блогу БИБЛИОПЧЕЛКА за детальне пояснення роботи із даною програмою.     Дійсно дуже легко і просто. Подивіться, що із цього вийшло)))

2 коментарі:

  1. Класна штука ця платформа Wibbitz для створення рекламного ролика останіх новин блогу або сайту. Доречі,я на якомусь російському блозі вичитала, що при появі нового посту на блозі, він автоматично додається в готовий ролик. Дуже вигідно розміщати його на сайті бібліотеки, або в іншому блозі для реклами, для залучення читачів-відвідувачів на блог. Тільки я ще цю інфу не перевірила, пост новий ще не написала.
    Ще трохи не подобається чорний квадрат на початку, жутковато дивиться на сайті бібліотеки, скоріш всього, треба ставити на постійне повторення, може тоді його не буде.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, пані Ольго, це дійсно дуже цікава програмка. Ви праві у тому, що при появі нового посту, новий ролик додається автоматично. Класно! Дякую розробникам. Але мені також не дуже подобається те, що даний сайт має повний допуск до блогу/сайту. Як сказано в умовах використання програми: "використовуйте даний сайт на свій страх і ризик"...

      Видалити