Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

20 листопада 2012 р.

Народний мудрець


 

   Літературна вітальня Житомирської обласної бібліотеки для дітей гостинно відчинила свої двері. 19 листопада 2012 року о 12-00 до 100-річчя від дня народження Андрія Самійловича Малишка відбувся творчий портрет "Народний мудрець". 
   Постать А. С. Малишка вирізняється глибокою літературною самобутністю. 
      На заході були присутні учні 10 класу (кл. керівник Цюрко Тетяна Григорівна) ліцею № 25 ім. М. О. Щорса м. Житомир, які мали змогу почути вірш "Учитель", уривки із поем "Це було на світанку" та "Прометей" у виконанні бібліотекарів. 
     Андрій Малишко залишив нам не лише багату поетичну спадщину, досить плідною була його пісенна творчість, яка давно вже стала народною. 
  Пісні поета "Стежина", "Пісня про рушник" прозвучали у виконанні Пустохіної Ірини - студентки І курсу спеціальності "Хорове диригування" Житомирського музичного училища ім. В. Косенка.
      


А як саме проходив захід дивимось далі...





4 коментарі:

  1. Від літературно - мистецьких заходів, які ви організовуєте та проводите, а була я присутня не один раз, я отримую духовне збагачення. Велика Вам дяка за це, шановні колеги.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нам дуже-дуже приємно, від ваших щирих коментарів у нас просто виростають крила, крила творчості і натхнення...)))

      Видалити
  2. Чудово вийшло.Особисто від меня подяка за відео та чудові виконання пісень - обожнюю Малишко.Колеги, ви великі молодці!!!Натхнення вам та успіхів!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, мій улюблений КНИЖКОВИЙ БУЛЬВАР ;)Завжди із захопленням перечитую пости вашого блогу і завжди дуже рада бачити вас і на сторінках ТВОРЧОЇ СТЕЖИНКИ )))

      Видалити