Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

12 лютого 2013 р.

Відкрий у собі художника

   Кажуть, що мистецтво - це поезія у барвах, яка не може залишити глядача байдужим. І оцінити цю красу ви можете у нашій бібліотеці, де зараз до вашої уваги представлена виставка творчих робіт вчителя образотворчого мистецтва Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат № 1 Вікторії Розбіцької та її учнів "З природою малюю в унісон"
   7 лютого 2013 року відбувся майстер-клас "Відкрий у собі художника", де вихованці школи створили триптих "Козацька любов" у техніці тістопластика (солоне тісто) і петриківський розпис
     Найбільше Вікторія Розбіцька любить малювати квіти і для нас вона асоціюється із ніжною квіткою - тою, яка дивує і відкриває, творить і надихає. 
      Мовою квітів Вікторія Віталіївна передає свій внутрішній світ, хвилювання, радість, любов: це і чарівні маки, і запашні лілії, барвисті соняхи, і візерунки квітів петриківського розпису. Але безсумнівно найбільше її надихають учні, яких вона дуже любить.
   Житомирська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів № 1 - це єдиний в області заклад освіти, де створені всі умови для навчання дітей із вадами зору. А ще, це дуже гарні партнери нашої бібліотеки. Вже багато років ми кординуємо свою роботу із Федорчук Тетяною Миколаївною (заступник директора з навчально-виховної роботи).
   Крім навчальної діяльності, у закладі велика увага приділяється медично-відновлювальній, корекційно-реабілітаційній роботі, а також естетичному вихованню. Учні школи і танцюють, і співають, створюють цікаві речі своїми руками.

   У кожної дитини є свій талант, свої уміння. Тож ми від усієї душі бажаємо Вікторії Віталіївні та її вихованцям розкривати нові пелюстки творчості душі і серця.

4 коментарі:

  1. Привіт, Наталко! У тебе чудовий блог! І взагалі - ти робиш дуже потрібну справу, удачі!

    ВідповістиВидалити
  2. І я повторюсь у коментарях - у Вас, Наташа,і справді дуже цікавий, наповнений публікаціями блог. Так тримати!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, пані Людмило, за такі теплі слова, завжди рада бачити вас у постійних читачах та найактивніших коментаторах блогу!

      Видалити