Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

2 квітня 2013 р.

Наш перший ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ))) Уряяяя!***


        Як відомо, блогери дуже люблять свята, тому що в більшості своїй ці люди взагалі дуже товариські, веселі, активні і тішаться кожним приводом до свята. Але сьогодні - особливий день.
      Рівно 1 рік тому, а саме 2 квітня 2012 року у Міжнародний день дитячої книги в мережі Інтернет з'явився блог Житомирської обласної бібліотеки для дітей ТВОРЧА СТЕЖИНКА із першим постом під назвою "Талановита юна особистість... Яка вона?"
        Тоді я навіть не підозрювала, що за 365 днів записів у блозі буде вже 53, а за весь рік загальна кількість переглядів сторінки  складе 10 285.
      Звичайно, цього всього не було б без вас, мої любі гості та читачі. Я хочу сказати СПАСИБІ всім, хто підтримував мене весь цей час, приділяв увагу блогу, писав коментарі, давав поради... Саме завдяки вам моє нове захоплення у ролі блогера Наталки Читалки досягло певних результатів і тільки ви надихаєте мене на написання нових постів)
       Блогу виповнився 1 рік, все тільки починається ...
       Будьте з нами, читайте нас!
       Ну і звичайно, приймаємо привітання з приводу річниці блогу)))) Урааааааа!!!          




19 коментарів:

  1. Щиро вітаємо!!! Ваш блог справді дуже цікавий, яскравий, творчий, пізнавальний...Бажаємо успіхів і нових прихильників!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо, шановні колеги! Для нас дуже важлива ваша підтримка!!!

      Видалити
  2. Вітаю !!! Блогу всього рік, але він став візитною карткою нашої бібліотеки. Завдячуючи творчим доробкам Наталки Читалки ми змогли презентувати творчість наших читачів та залучити до бібліотеки нових прихільників гарного СЛОВА та шанувальників книги. ХАЙ ЩАСТИТЬ!!!! Нових звершень!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я вам щиро вдячна, моя люба Ларисо Анатоліївно! А починалось все саме із вас, і творчо працювати блог ТВОРЧА СТЕЖИНКА також почав завдяки вам!!! СПАСИБІ***

      Видалити
  3. Вітаємо ваш яскравий, цікавий та дуже творчий блог!!! Нехай вас завжди супроводжують натхнеття, нові та креативні ідеї! Нехай ваші читачі завжди будуть з вами!Дякуємо ВАМ,що ви такі є)))

    ВідповістиВидалити
  4. І "Бібліородзинки" Вас вітають! З Вами пізнавально, цікаво, кольорово та весело! Вітання Ларисі Анатоліївні також!

    ВідповістиВидалити
  5. Перший рік - важлива дата! Продовжуйте і далі радувати нас своїми повідомленнями. З Днем народження!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ми дуже чекали на цей день))) Дякуємо за приємні побажання!!!

      Видалити
  6. Щиро вітаю з Днем народження!!! Бажаю успіху та творчої наснаги :) Молодці!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Вітаємо з днем народження, шановні колеги! Залюбки читаємо ваші пізнавальні, корисні, цікаві та необхідні публікації. За рік ви досягли таких гарних успіхів - 53 записи та 10 285 переглядів!!!Ура! Вау! - Молодці!

    ВідповістиВидалити
  8. Прийміть і наші найщиріші вітання!!! Бажаємо Вам ще багато-багато творчих та натхненних років процвітання!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Наталочко, щиро вітаю з Днюшкою!!! Із маленьким запізненням правда, вибач. Один рік – не так багато, але перший він найважливіший. Бажаю творчого натхнення, а блогу процвітання!!! Хай кожний наступний рік буде успішнішим за попередній!!!
    Хочу подякувати за хороший та цікавий блог. Так тримати!!! Сподіваюся всі ми ще не раз і не два будемо так само залишати коментарі-поздоровлення із ювілеєм :):):)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, шановна пані Ольго, дуже приємно! Дійсно перший день народження - найголовніший, він такий особливий! Будемо й надалі вас радувати своїми новими постами***

      Видалити
  10. Зустрічайте свої вітрила!
    http://lodbphoto.blogspot.com/2013/04/blog-post_5.html

    ВідповістиВидалити
  11. Дуже вам вдячні за нагороду і з радістю зустрічаємо свої вітрила МРІЇ!;)

    ВідповістиВидалити