Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

12 червня 2013 р.

Канікули! Ура! Відпочивать прийшла пора

      Літні канікули - це найбільше свято, найкращий відпочинок. Літо - це море світла, тепла... Це пора радості... Це сонце в небесах...і яскравий блиск в очах. Літо - це справжня казка. Усі ми любимо казки: і дорослі, і малі. Казки дійшли до нас із далекого минулого і не втратили своєї актуальності й до сьогодні. Тому в рамках літніх канікул 2013 "У літечко веселе мудра книга нас веде" у нашій бібліотеці пройшов літературний квест "Ігри та розваги про казкові справи", учасниками якого стали загони "Капітошки", "Сонячні промінчики", "Салют" відпочинкового центру при ліцеї № 25 ім. М. О. Щорса м. Житомира.
     Із побажаннями перемоги захід урочисто відкрила директор бібліотеки, Заслужений працівник культури України Ольга Лепілкіна.
       Як відомо, майже всі казки мають у своєму змісті магічну цифру "3": "...три девицы под окном..."; "...в тридевятом царстве, в тридесятом государстве...", "...шли в дорогу три богатыря" та ін. Тому твоє ведучих-бібліотекарів нашого літературного квесту - царівна Лебідь (Світлана Смірнова), Шехерезада (Тетяна Богатирьова) і фея Фіалка (Наталія Журавська) запропонували учасникам виконати також три завдання у трьох відділах бібліотеки:
1. Відділ мистецтва "Східні казки" - завдання "Намалюй казку";
2. Відділ обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів "Слов'янські казки" - завдання "Покажи казку";
3. Відділ обслуговування учнів 5-9 класів "Казки країн Європи" - завдання "Відгадай казку".
       Діти також були поділені на три команди, кожна з яких вибрала собі назву та капітана:
1. "The BEST" (капітан Дороніна Віталіна) 
2. "Промінці" (капітан Грищенко Назар)
3. "Даша та її друзі" (капітан Ткачук Даша)
       Підведення підсумків та нагородження учасників літературного квесту грамотами відбулося у читальному залі відділу обслуговування учнів 5-9 класів. Всі учасники заходу залишилися задоволені та щасливі. 
    Пізнавально-розважальні заходи у нашій бібліотеці триватимуть протягом літніх канікул 2013. Детальніше дивись ТУТ 
Запрошуємо в гості до нас і ми зробимо процес літнього читання
 цікавим та захоплюючим!
Літо у нашій бібліотеці - це клас, багато цікавого чекає тут на вас!!!












6 коментарів:

  1. Вітаю з початком канікул! Дуже цікавий квест. Бачу, діти з великим задоволенням приймали участь у змаганні. Дітки молодці, такі активні, малюнки просто супер! Але найбільше я вражена прекрасними ведучими. Які Ви розумниці! Костюми, нехай тільки якийсь елемент, але так гарно, дітки краще сприймають інформацію від таких ведучих. Молодці!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Які молодці! Вражена! Царівна Лебідь , Шехерезада і фея Фіалка натхнення вам та вдячних читайликів.

    ВідповістиВидалити
  3. Цікаве, пізнавальне та веселе буде у відвідувачів літечко!!! Ніколи читайликам буде нудьгувати, а от Вам, шановні колеги, відпочинок лише буде снитися :)))). Молодці.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ми дуже любимо, коли наша робота приносить відвідувачам бібліотеки тільки радість і задоволення)))Це дає стимул працювати ще краще!

      Видалити