Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

26 вересня 2013 р.

Нам 75! Ювілей Житомирської обласної бібліотеки для дітей

    Сьогодні наша бібліотека святкує свій 75-річний ювілей. УРА!!!
    В рамках заходу буде проведено Всеукраїнську науково-краєзнавчу конференцію "Бібліотеки у збереженні культурної спадщини людства"
 Бібліотечна праця - то любов,
Любов до книги, до знання, науки.
Щодня для читачів ми знову й знов
Беремо мудрість вікову у руки.



З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, УЛЮБЛЕНА БІБЛІОТЕКО!!! 
P.S. А бібліотекам жити і жити,
Адже книгу не може ніщо замінити!

6 коментарів:

  1. Вельмишановні колеги!
    Важко знайти настільки ж шляхетне поприще, ніж бібліотечна робота: книги, діти і їхні повсякденні й безумовні друзі, помічники, вихователі — працівники дитячої бібліотеки. Ваша бібліотека — немов живий організм, що розвивається, вирує новими ідеями і яскравими подіями.
    Зичимо усіляких гараздів в особистому житті кожному члену колективу вашої бібліотеки, успіхів, натхнення у творчості і багато постійнийх читачів. Вітаємо!

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаємо з днем народження бібліотеки! Бажаємо вдячних читачів, творчої наснаги, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів!

    ВідповістиВидалити
  3. Також приміть і наші найкращі побажання. Читачів вам тільки читаючих, книжок - тільки повчаючих, настрою - тільки найкращого!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Любі наші, дуже вдячні за привітання. ДЯКУЄМО!!! Нам надзвичайно приємно*)

    ВідповістиВидалити
  5. Доброго дня, Наталю! Буду вдячна за підказку, в якій програмі створено фотоколаж на початку вашого посту. І як зробити таку яскраву і з таким гарним шрифтом обложку блогу. Мабуть є якась програма.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Доброго дня, пані Надія! Приємно, що зацікавились *) Подібні фото на початку мого посту створюю за допомогою стандартної програми Mr Office PowerPoint, тільки зберігаю у форматі картинки (gif або jpeg). Все дуже легко і просто, думаю, у вас також получиться!!! Фонове зображення блогу ТВОРЧА СТЕЖИНКА - стандартне, а картинка з назвою блогу зроблена у фотошопі моїм знайомим. На жаль, я не вмію сама працювати у цій програмі, але інколи це так необхідно*))) Буду рада, якщо я вам допомогла. Звертайтеся, якщо ще потрібна буде моя допомога!

      Видалити