Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

9 вересня 2013 р.

Вook-тренери АХ! та ОХ! вітають всіх із Днем знань

     Як швидко пройшла перша неділя навчального року. Попереду нові відкриття, враження, захоплення... Перше вересня яскравим осіннім промінчиком постукало у всі навчальні заклади. День Знань - особливе свято: завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. 
       Наші креативні вook-тренери АХ! та ОХ! привітали учнів загальноосвітніх шкіл міста Житомира з початком нового начального року. Там, де вони з’являються завжди створюється атмосфера свята та невимушеного спілкування у колі справжніх знавців дитячої літератури. Разом із вчителями учні побували у нашій знаменитій "Бібліоцукерні" та отримали "вітамінки гарного настрою" з побажаннями відмінного навчання на згадку.  

4 коментарі:

  1. Ви такі прикольні, Вооk-тренери Ах і Ох!
    Почався новий навчальний рік і у нас з Вами вже вдвоє більше буде роботи. Тож милі колеги, бажаю Вам творчої наснаги, креативу та успіхів!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, пані Ольго, взаємно бажаємо Вам нових вражень, талановитих ідей та цікавих проектів :)

      Видалити
  2. Пані Ольго, дійсно Book-тренери Ах і Ох симпатично прикольні. А які кмітливі! Не лишаються осторонь в кожній справі та події і завжди встигають туди, де "пахне дітьми". Побували в загальноосвітніх школах міста, привітали учнів з початком навчального року, почастували їх "вітамінками гарного настрого" з Бібліоцукерні.А ми добре знаємо, яка користь від таких вітамінів! Бажаємо творчому, ексклюзивному дуету Ах і Ох усіляких гараздів, щоб їхня Бібліоцукерня приносила чималі "статки" і була завжди запитувана!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибі, Людмило Станіславівно, з радістю завжди раді бачити вас у нашій екслюзивній Бібліоцукерні разом з book-тренерами АХ! і ОХ! *)

      Видалити