Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

4 лютого 2014 р.

Від творчого серця маленькій дитині


4 коментарі:

  1. Дякуємо за запрошення! Дуже хочеться побувати на добродійній акціїї-автограф "Від творчого серця маленькій дитині" і отримати естетичну насолоду від творчості Світлани Смирнової. ("Наташа, дуже гарне запрошення. Так хочеться дізнатись, як Ви його зробили, чисто технічні моменти).

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Зараз йде активна підготовка до заходу, буде багато цікавого, наприклад створення happy-позитивів із поезією Світлани Смірнової, виступ-імпровізація art-команди бібліотекарів та активних читачів на пісні автора та багато іншого:))) Спасибі за комплімент щодо створеного запрошення*) Створила я його у стандартній програмі Microsoft Power Point - створення презентацій, тільки зберегла у форматі картинки, а взагалі люблю працювати із надписати у стандартній програмі Paint. До речі, незабаром буду робити пост-інструкцію, як саме ми працюємо у цій програмі із нашими читачами.

      Видалити
  2. Зрозуміло. Дякую, Наташа, за відповідь. Буду чекати на пост-інструкцію. Запрошення правда дуже гарне, незвичайне. Треба мені обов'язково розібратись у цих програмах. Як кажуть - вік живи, вік - учись. Це точно. Як добре, що мені є у кого вчитись і звертатись за порадою. Спасибі, Наташа.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У вас все обов'язково получиться, Людмило Станіславівно, а якщо виникнуть якісь запитання, звертайтеся, я завжди буду рада вам допомогти, що знаю.

      Видалити