Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

31 березня 2014 р.

Вони пишуть космічну історію

Зліва направо Юлія та Тетянка Євтушик
        Блог ТВОРЧА СТЕЖИНКА щиро вітає із перемогою у фінальній художній виставці кращих робіт МГО "АРТ-Село" "Космічний мікс 117240" (планета Житомир) начальника відділу обслуговування учнів 5-9 класів Житомирської обласної бібліотеки для дітей, добру, чуйну, надзвичайно талановиту людину  Данилевич Тетяну та ученицю 3 класу ЗОШ № 12 ім. С. Ковальчука, найкращого читача, помічницю і учасницю всіх масових заходів нашої бібліотеки Тетяну Євтушик.  
Призи та подарунки
Марина Шевчук - активна читачка бібліотеки
нагороджує переможців
Організатори конкурсу, партнери нашої бібліотеки
МГО "АРТ-Село" вітають Тетяну Данилевич із перемогою
      Інформацію про даний конкурс було опубліковано раніше на даному блозі. Підсумкова виставка робіт вміщує понад 200 робіт житомирян та дітей області віком від 5 до 80 років і представлена у трьох місцях м. Житомира: у музеї космонавтики ім. С. П. Корольова, у читальних залах обласної бібліотеки для дітей та обласної бібліотеки для юнацтва, яка триватиме до 15 квітня 2014 року.
      Усі учасники отримали іменні дипломи та цінні подарунки від партнерів та спонсорів. Також, цікаво, що Тетяна Данилевич та Тетяна Євтушик - це творчий дует "Тет-а-тет" нашої бібліотеки, це дві Тетяни, це два споріднених таланти, які вміють працювати в унісон. Бажаємо їм натхнення для створення нових, чудових шедеврів мистецтва!!!
Творчий дует "Тет-а-тет"

   

                                              

2 коментарі:

  1. Вітаємо творчий дует- "Тет-а-тет" Тетян (Старшу і Молодшу) з перемогою, так тримати! Радіємо за них.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибі, Людмило Станіславівно, вони дуже старалися!

      Видалити