Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

14 квітня 2014 р.

Казкова подорож на планету Бібліотекос разом із Миколою Зіновчуком

     Ювілей письменника - це завжди велике свято для кожної бібліотеки. Нещодавно виповнилося 70 років з дня народження українського письменника, прозаїка, заслуженого журналіста України, члена Національної спілки письменників України Миколи Миколайовича Зіновчука. Народився у с. Тетерівка, що на Житомирщині. Микола Миколайович - автор збірок оповідань і повістей "Сонячні камені", "Одна в людини любов", "Знайди свою зорю" та ін. 
    Казкова подорож вдячних читачів та самого письменника відбулася у нашій бібліотеці. Разом із бджілкою Жу-Жу, Картатою Потатою, Жар-птицею та Чарівним пером всі присутні на заході мали змогу помандрувати до космічної планети Бібліотекос, де їх чекала чарівна мультимедійна презентація від Бібліознайки-бібліографа Антоніни Михайлівни Макаревич, яка познайомила всіх детальніше із життям і творчістю Миколи Миколайовича.  Блог ТВОРЧА СТЕЖИНКА залюбки запрошує всіх до перегляду

     На захід завітало багато гостей привітати ювіляра, серед них письменники, колеги та друзі: Марія Пономаренко, Віктор Васильчук, Анатолій Сірик, Михайло Полюга та Володимир Савченко, Михайло Пасічник та інші.




Немає коментарів:

Дописати коментар