Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

7 липня 2014 р.

Бібліограф рекомендує

 
    Блог ТВОРЧА СТЕЖИНКА розширює свої можливості. Наталка Читалка започатковує нову рубрику "БІБЛІОГРАФ РЕКОМЕНДУЄ".
           З усіх бібліотечних спеціалізацій саме робота бібліографа безпосередньо пов'язана з пошуком інформації. Поза сумнівом, що сучасний бібліограф повинен мати не лише професійні знання, але і швидко пристосовуватися до змін - вміти користуватися комп'ютером, Інтернетом, електронним каталогом. 
  У зв'язку із переведенням Наталки Читалки на нову посаду бібліографа, на блозі ТВОРЧА СТЕЖИНКА буде публікуватися також інформація для творчого бібліографа: електронні презентації, публікації бібліографічної продукції тощо. 
    Важливою ланкою у роботі сучасних бібліотек є краєзнавство, завдяки якому відновлюється і зберігається історія краю, місцевості, зв'язок поколінь. Тому значна кількість матеріалів рубрики "БІБЛІОГРАФ РЕКОМЕНДУЄ" буде направлена на висвітлення краєзнавчих бібліографічних матеріалів з історії й сьогодення Житомирщини.
     До вашої уваги бібліографічний урок на допомогу організаторам дитячого читання для дітей молодшого і середнього шкільного віку "Птахи нашого краю", де ви можете детальніше дізнатися про цікавинки пташиного світу Житомирщини.

4 коментарі:

  1. Вітаємо з новою посадою і новою рубрикою!
    Бажаємо цікавих ідей та творчих успіхів!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, буду ділитися з вами цікавою бібліографічною інформацією.

    ВідповістиВидалити
  3. Приєднуюсь до вітань з новою посадою і новою рубрикою. Чудова можливість для організаторів дитячого читання, і загалом, для усіх користувачів (читачів блогу) краще пізнавати наш Житомирський край!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Завжди буду рада допомогти. Слідкуйте за новинками та поповненням рубрики.

      Видалити