Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

2 листопада 2014 р.

Творча хвилинка на Творчій стежинці. Квітковий твістінг

      Напевне, немає кращого подарунку, ніж той, який зроблено власними руками, в який людина вкладає всю свою душу і серце. Ми часто задаємо собі питання: "Що подарувати на свято?" Засвоївши техніку твістінга, у вас завжди напоготові буде цікавий, яскравий презент, який легко і просто можна зробити своїми руками. Ця весела і захоплююча техніка нікого не може залишити байдужим. 
       Твістінг розвиває творчість та уяву людини, підіймає настрій. Різноманіття форм і кольорів повітряних кульок спонукає до справжнісінького винахідництва.
       Сьогодні разом вчимося робити красиві повітряні квіти.
Квіти завжди асоціюються зі святом. Квіти дарують і маленьким, і великим. Для того, щоб зробити просту повітряну квітку нам потрібно: ручний насос та кольорові повітряні кульки різного розміру.
Інструменти для виконання квітки у техніці твістінгу
       Для виготовлення самої квітки нам потрібно буде 4 маленьких повітряні кульки. Надуваємо їх насосом та зв'язуємо між собою попарно. 
Половина повітряної квітки
Дві половини повітряної квітки
        Далі перев'язуємо між собою дві половини, таким чином створюючи справжню повітряну квітку.
Готова квітка
    Потім приступаємо до створення стебла квітки. Для цього надуваємо насосом повітряну кульку, залишаючи 3-5 см вкінці.
Стебло повітряної квітки
    Для створення серединки квітки, перекручуємо стебло на потрібний розмір.
Стебло із серединкою квітки
        Далі просовуємо серединку стебла між пелюстками нашої повітряної квітки. Подарунок готовий! Можете себе похвалити, ви молодчинка :)
Готова повітряна квітка
         Букет із повітряних кульок - це справжня краса. Такий букет стане справжньою родзинкою для вашого свята. Ось так, дуже легко і просто можна порадувати своїх рідних та близьких. Дарувати радість іншим - це прекрасно!!! Нехай у вас все вдається!!!








4 коментарі:

  1. Дуже потрібний майстер-клас. В любий момент можна наробити квітів і величезний букет готов для дарування. Я колись таким букетом вітала нашу ювілярку. Їй він дуже сподобався. Одним словом було креативненько.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ольго, цілком з вами згодна. До того ж, ніколи не думала, що це надзвичайно легко зробити, потрібно тільки бажання, а політ фантазії з'явиться у процесі*)

      Видалити
  2. Дорога, Наталка Читалка! Твои поради допомогли мені швидко навчити мою онуку створювати квіти у техніці твістінг.ЇЇ день народження став справжньою подією для всіх її друзів та рідних. Від іменинниці квітку в подарунок отримати було приємно.

    ВідповістиВидалити