Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

29 грудня 2014 р.

Подорож у Країну Дорожнього руху

      Сучасний світ живе бурхливим, стрімким життям. Вулицями мчать автомобілі та автобуси, тролейбуси та трамваї. Щоденно в Україні під колесами автомобілів гине одна дитина і зазнає пошкоджень цілий клас. І більшість дітей, що постраждали від наїзду автотранспорту з власної провини, зазвичай взагалі жодного разу не знайомились з Правилами дорожнього руху. 
       Розповісти дітям про значення дорожніх знаків, особистим прикладом привчити їх з раннього дитинства поважати та дотримуватись Правил дорожнього руху – це, перш за все, обов’язок батьків. Адже, загалом, саме від цього залежить здоров’я, а інколи й життя дитини, що тільки-но стає до пізнання світу. За допомогою цієї презентації, веселих ігор та завдань ви перевірите знання дітей в теорії, а потім і на практиці. 


       Також ми пропонуємо вам познайомитися з книгами, які допоможуть навчити дитину безпечній поведінці на вулиці. Ці книжки яскраво, у доступній формі навчать малечу правилам дорожнього руху для пішоходів. Діти дізнаються, як правильно ходити тротуаром, де гратися, як безпечно переходити проїзну частину, як поводитися в громадському транспорті й на зупинці, познайомляться з дорожніми знаками, дорожньою розміткою та світлофорами.

Немає коментарів:

Дописати коментар