Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

8 жовтня 2015 р.

Оксана Буслюк в гостях у нашій бібліотеці

      Нещодавно ми отримали приємний сюрприз - дитячі книги в подарунок від відомої письменниці, блогера та нашої землячки Оксани Буслюк, яка проїздом була в Житомирі, де народилася та жила. Надзвичайно вдячні вам, пані Оксано, за поповнення нашого бібліотечного фонду вашими чудовими книжечками для маленьких читайликів.

       "В ожидании чуда" - дитяча книга казок, в якій кожен день - це нове відкриття, нове диво. Ця книга як для великого, так і для маленького читача, для всіх, хто шукає диво скрізь і в усьому, хто хоче постійно дивуватися і вірити в казку.
       У збірці казок "В ожидании чуда" немає чарівних паличок або зачарованих принцес, але чудес в них не менше. За кожним кущем, під кожною травинкою ви знайдете цілий світ, де лісові мешканці і казкові істоти живуть пліч-о-пліч, вчаться пізнавати прекрасне і бачити у кожній миті життя найчарівніше - очікування дива.

      Надзвичайно цікаві детективи для дітей "Похищение Джеки Чана" і "Тайна "Чёрной надежды". Дуже якісне видання, тверда обкладинка, хороший шрифт для дитячого читання, ілюстрації Наталії Козлової і 204 сторінки обсягу - книга залишає приємне враження. Ну і сам сюжет історій цікавий як дітям, так і дорослим. Захоплюючі події, динамічно розвиваючий сюжет, щирі стосунки дітей і тварин - рідкісне поєднання, щоб юний читач надовго отримав заряд бадьорості та гарного настрою.
       Дякуємо, пані Оксано, за приємні дарунки! Бажаємо вам натхнення та нових ідей для творчості!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар