Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

9 жовтня 2012 р.

Власний погляд на красу від ляльки Тільди

На фото найкращі учениці гуртка "М'яка іграшка",
 директор бібліотеки - Лепілкіна О. Г. і я - Наталка-Читалка

    Лялька Тільда – це не лише іграшка, а й хобі багатьох сучасних дівчаток. Запрошуємо всіх до нашої бібліотеки, де організована надзвичайно цікава, яскрава, ігрова виставка «Світ ляльки Тільда» зразкового художнього колективу «М’яка іграшка» ЖМЦНТТУМ, керівник: народна майстриня Пустовойт Неля Олексіївна.
Терміном «Tilda» названі всі іграшки (і ще багато чого рукодільного) норвежської художниці Тоні Фіннангер. Вона написала дві книги «Тільда Різдво» й «Тільда Великдень», які на сьогодні дуже популярні, але, на жаль, поки їх немає російською мовою.
Ляльки Тільда не можуть залишити нікого байдужими, вони підкорюють з першого погляду. Приходьте до нас і ви переконаєтесь у цьому)))



 


А що ж в Тільді такого особливого читайте тут:

6 коментарів:

  1. Які цікаві, гарненькі ляльки. Дуже гарна виставка. Я читала, що через свій вигляд (такий спокійний та затишний), лялька вважається талісманом домашнього тепла і родинної любові. Дуже гарним ділом займається колектив м'якої іграшки.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, пані Ольго, за теплі слова! Я також погоджусь зі словами самої Тоні Фіннангер: "Я обожнюю Тільду через її неймовірну жіночність і навмисну бездоганність"...

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже цікава виставка! Тільдаманія набирає обертів))) У нас в бібліотеці у відділі мистецтв теж зараз проходить виставка іграшок Тільда херсонської майстрині! Тож, ласкаво просимо до нас у віртуальні гості, помилуватися нашою виставкою! http://misto-muz.blogspot.com/2012/09/blog-post_26.html

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибі, Місто Муз! Рада бачити нових прихильників ТВОРЧОЇ СТЕЖИНКИ! Вже йду і до вас у гості на блог, заінтригували... :*)

      Видалити
  4. Які гарні дівчата, а у вас є хтось, хто пише пісні, вірші, казки, книги и т.д?

    ВідповістиВидалити
  5. Шановний, Анонім. Звичайно є, для цього і створений блог ТВОРЧА СТЕЖИНКА Житомирської обласної бібліотеки для дітей аби показати усім, що наші читачі уміють не лише читати, вони ще надзвичайно талановиті***

    ВідповістиВидалити