Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

1 серпня 2013 р.

Як ми ярмаркували у Вінниці

М. Новак та Н. Новакова разом із дружньою командою нашої бібліотеки 

   BOOK-тренери АХ! і ОХ! та Чарівна нотка презентували Житомирську обласну бібліотеку для дітей на міжрегіональному ярмарку і конференції "Бібліотечні інновації для громад: створюємо майбутнє" у м. Вінниця.
BOOK-тренери АХ! і ОХ! та Чарівна нотка
       Програма заходу складається із двох частин та триває два дні: 31 липня - презентація бібліотечних інновацій (ярмарок), 1 серпня - конференція у форматі "пошук майбутнього".
Наша бібліотечна ширма "1000 запитань і відповідей"

     Бібліотечний ярмарок об'єднав учасників із Вінницької, Житомирської, Кіровоградської, Київської і Черкаської областей, які представляли інноваційні послуги своєї бібліотеки. Директор нашої бібліотеки, Заслужений працівник культури України Ольга Лепілкіна, заступник директора з наукової роботи Лариса Мозгова та незвичайні BOOK-тренери АХ! і ОХ! - начальник відділу обслуговування учнів 5-9 класів Тетяна Данилевич і бібліотекар відділу обслуговування учнів 5-9 класів Наталя Журавська та Чарівна нотка - бібліотекар відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів Світлана Смірнова запрошували всіх бажаючих у бібліоцукерню "Вітамінки гарного настрою", стати учасником бібліотечної ширми "1000 запитань і відповідей" та ін. Кожен відвідувач ярмарку отримав у подарунок від нашої бібліотеки солодкі рецепти щастя.


ДЯКУЄМО ОРГАНІЗАТОРАМ
 ЗА ЧУДОВЕ СВЯТО!!!



Творча команда нашої бібліотеки готова до від'їзду у м. Вінниця
Усі в роботі*) Готуємо, прикрашаємо своє місце
Роздаємо всім бажаючим солодкі РЕЦЕПТИ ЩАСТЯ

Матей Новак в гостях у нашій Бібліоцукерні
Наші всі колеги із Житомира після закінчення ярмарку
Також див. тут

8 коментарів:

  1. Які ви молодці,колеги, скільки креативу, цікавих ідей і гарного настрою! Дійсно чудове свято!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, дійсно, стільки драйву і позитиву я давно не пам'ятаю. Свято вдалося!!!

      Видалити
  2. Вітаю з вдалим ярмаркуванням!!! Ви такі класні, веселі, креативні! Ваша палатка така яскрава та цікава... в таку цукерню і я би хотіла попасти!!! Цікаво, а що там до цукерок було причеплено? Як би я була на ярмарку разом з Вами, передивилася б все, що можна. У Вас завжди є цікаві ідеї, Ви переповненні креативом!!! Молодці! Успіхів Вам та творчого натхнення!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, пані Ольго, за щирі побажання від вас, як творчих колег, які вже стали друзями!Запрошуємо вас до нашої Бібліоцукерні, де разом із солоденькими цукерками ви можете отримати корисні рецепти щастя від нашої Школи життєтворчості "Повір та відкрий себе".

      Видалити
  3. Дівчатка, ви самі, як вітамінки гарного настрою. Радію за ваших маленьких читачів, що мають таких чудових друзів-бібліотекарівю.

    ВідповістиВидалити
  4. Любі колеги! Поки я перебувала у відпусці, то пропустила таку цікаву подію - ваше ярмаркування у Вінниці! Але годі мені сумувати, я не перестаю повторювати про себе - "Як добре, що ми маємо блоги і всі новини нашого бібліотечного життя можемо відстежувати саме в них"!. Наразі переглянула світлини ваших фотографій і неначе сама побувала на ярмарці. Захід дійсно креативний і такий необхідний як для окремих регіонів, так і для всієї України загалом. @Гарний дизйн вашої бібліоцукерні та її "продукти - вітамінки гарного настрою"!, адже їх смак я відчула також - у мене значно піднявся настрій? коли я прочитала вашу публікацію. Дякую, що ділитися з нами такими чудовими заходами!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шановна пані Людмило, дякуємо за хороші слова! Нам дуже приємно:*)

      Видалити