Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

22 жовтня 2013 р.

Наші найкращі квіточки

    Барвиста красуня осінь... Що може бути ще краще?! Осінь радує нас останніми променями теплого сонечка, гомінким падолистом та різнобарв'ям осінніх квітів, а також новими читачами нашої бібліотеки - студентами 1 курсу спеціальності "Бібліотечна справа" Житомирського коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка, які цієї прекрасної пори року прийшли до нашої бібліотеки на екскурсію. Отож, знайомтесь, ось вони ці милі красуні - майбутні бібліотекарі:
Світлана, Дар'я, Юлія, Наталія, Анжела, Анна, Тетяна, Катерина
а також Тетяна та Іринка )))
  У бібліотеці студентам була представлена мультимедійна презентація "Житомирська обласна бібліотека для дітей: становлення та розвиток через призму десятиліть", за допомогою якої присутні дізналися основні віхи історії та сьогодення нашої бібліотеки. 
           А щоб краще познайомитися із давчатами бібліотекарі запропонували створити символічну осінню квітку читача, на пелюстках якої кожен присутній описав свої найкращі риси характеру, тому й квітка вийшла дещо чарівна, бо вона добра, терпляча, дисциплінована, відповідальна та просто красива*) І якщо уважно придивитися, то дійсно квітка вийшла по-справжньому казкова, яку ТВОРЧА СТЕЖИНКА сьогодні всім залюбки представляє до уваги
 

4 коментарі:

  1. Я впевнена, що перше знайомство з колективом Житомирської обласної бібліотеки для дітей справило гарне враження, тому і квіточка вийшла казкова.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, дійсно, робота із читачами бібліотеки завжди приносить неймовірне задоволення, кожного разу вдаєшся до пошуків цікавих форм та методів роботи*)

      Видалити
  2. Майбутнім бібліотекарям цікаво і корисно було попасти в професійну казку і створити неповторну квітку. Хочеться вірити, що набутий досвід їм пригодиться в подальшому.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І ми також дуже сподіваємося, що професія бібліотекаря зацікавила студентів і стане для них основою світлого майбутнього

      Видалити