Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

10 жовтня 2013 р.

Це круто: 5 канал в гостях у наших сусідів-бердичівлян;)

     Нещодавно 5 канал завітав у гості в бібліотеки до наших любих сусідів з чудового міста Бердичів. На чолі із Кашею Сальцовою (солісткою гурту Крихітка) знімальна група побувала у Бердичівській міській дитячій бібліотеці та Бердичівській центральній бібліотеці для дорослих та показали всім цікаві фішки нашої бібліотечної роботи. Ось як це було:
    На нашу думку, цього разу видалася чудова бібліомандрівка і ми горді з того, що маємо таких креативних та чудових колег із м. Бердичів*)

7 коментарів:

  1. Гарна передача про колег! Я кожну неділю дивлюся "Простір ідей", цікаво знати про досвід колег, побачити знайомих людей на екрані.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, цікава передача, де можна познайомитися та побачити роботу не тільки самої бібліотеки, а й дізнатися більше про відомих людей України та саме їх ставлення до наших чудових бібліотечних відкриттів*)

      Видалити
  2. Чудова мандрівка!!! Тільки Тетяну Кущук мало знімали!!! Неподобство)))
    Дякую, Наталочко, за публікацію!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Головне те, що вона там є!!! А ми її упізнали, класно вийшло!!!

      Видалити
    2. Так, так, з приводу цього (Тільки Тетяну Кущук мало знімали!!!) я також виражаю своє Фе!! Але було приємно її бачити на екрані!

      Видалити
    3. Я думаю, що коли б пані Олександра ще й детальніше познайомилася із блогом "Спокушаючи книгою" та її блогинею (пані Тетяною Кущук), то вона б взагалі не хотіла б відїжджати з Бердичева *) там ще стільки є цікавинок)))

      Видалити
    4. Цілком з тобою згідна, Наталочко. Тетяна має багато чим спокусити у своєму блозі!

      Видалити