Обласна бібліотека для дітей Житомирської обласної ради

text<обласна бібліотека для дітей житомирської обласної ради>text

28 січня 2014 р.

Я намалюю олівцями світ

Я намалюю олівцями світ,
Я намалюю те, про що так мрію,
Я намалюю замість снігу, цвіт,
Де кожна квітка - це чиясь надія.

Яскраву крейду в руки я візьму,
І намалюю на асфальті диво.
Свою дитячу мрію я здійсню,
Бо кожному я намалюю крила.

Ти хочеш жити так, як хочеш ти?
Тоді візьми лиш в руки олівці 
І намалюй собі такі світи,
Де замість хмар є тільки промінці.
Автор Blondberry 


     Дійсно, творчість надихає нас робити справжні дива. Я завжди залюплювалась людьми, які вміють малювати, у серці яких завжди живе творчість і креативність. Саме такою розкрилася нам, бібліотекарям,       Яна Петрук - наша читачка, учениця 7 класу ЗОШ № 34, яка вчиться малювати сама уже напротязі двох років. Пропоную вам переглянути чудові роботи автора у даному відеоролику:
А також до вашої уваги деякі роботи Яночки:
Мона Ліза
Пенелопа Круз


Твої очі навпроти
Мудра сова
Погляд мудрості
Промінчик радості
Крила любові
Наречена мого брата
Руки художниці
 Бажаю автору натхнення, радості та вдачі!!!

12 коментарів:

  1. Яка талановита у вас читачка! Чудові, незвичні роботи, на які приємно дивитися. І це тільки початок. Такий талант не може залишитися непоміченим. Гарне відео, де малюнки, текст і музика гармонійно поєднані.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Яночка дійсно дуже талановита, малює від душі - це й надихнуло нас, бібліотекарів створити такий відеоролик. У дівчинки ще багато творчих робіт, які я буду ще презентувати на нашому блозі. А яка саме робота зацікавила вас особисто?

      Видалити
  2. Захопило дух...Бракує слів, адже боюсь, що слова не в змозі передати враження від побаченого та почутого. Відеоролик дійсно майстерно поєднав красу малюнку, тексту і музики. А Яночка - справжня талановита художниця! Лише два роки вчиться малювати, а які роботи! Такий багатий внутрішній світ. ЇЇ малюнки вочевидь розповідають про все це. Особисто мені сподобались всі малюнки, а робота "Руки художниці" навіює філософські роздуми...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, дійсно, пані Людмило, важко з першого погляду повірити, що всі ці роботи малювала семикласниця, яка не ходить до художньої школи, але насправді, Яночка має талант художника, який їй потрібно розвивати далі. Я думаю, що у Яночки велике майбутнє.

      Видалити
  3. Яркий, жизнеутверждающий блог. Хочется жить и творить

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Антонина Михайловна за хорошие слова, творите вместе с нами!

      Видалити
  4. У девочки очень интересный взгляд на мир, я бы сказала, особенный. У меня есть знакомые - художники, - которые очень ценят эту черту в людях. Может стоит Яну с ними познакомить? Думаю, что польза былы бы обоюдная.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я думаю, что Яна будет вам только признательна, ведь творческий потенциал у девочки очень большой!

      Видалити
  5. Наталочко, яка чудова дівчинка! У нас також є така дівчинка-художниця. На жаль, в Голобах не має художньої школи і наша Оля ніде не вчиться малювати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я впевнена, що у кожної дитини є той маленький вогник таланту, який горить в її душі, і лише від нас, дорослих, тих хто оточує цю дитину, залежить чи розгориться той вогник творчості чи згасне. Я думаю, що для початку вам варто прорекламувати творчість вашої дівчинки, показати її вміння всім. Можливо, хтось із художників району чи області зацікавиться юним талантом, запропонує свої онлайн-уроки, а коли дівчинка підросте, запросить її навчатися у престижний ВУЗ. Також я можу створити гостьовий пост на нашому блозі ТВОРЧА СТЕЖИНКА від вашого імені, для того щоб більше розповсюдити інформацію про вашу Олю. Детальніше можете мені написати на особисту пошту (адреса: zhuravskayanatali@gmail.com) або через skype (логін-ім'я: natali__412)

      Видалити
  6. Який великий талант несе в собі ця дитина! Я під величезним враженням від прекрасних робіт Яночки! Цими картинами вона несе в навколишній світ тепло своєї душі, своє тонке сприйняття реальності. Щиро бажаю Яні творчого натхнення, успіхів в її творчому житті.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже вам вдячна, шановна пані Ольго, для Яночки надзвичайно приємно почути стільки гарних слів та добрих побажань на свою адресу. Я думаю, що й надалі вона буде розвивати свій великий творчий потенціал і порадує нашу ТВОРЧУ СТЕЖИНКУ своїми новими роботами

      Видалити